Taxatie

Hoe werkt een taxatie precies?
We leggen het graag aan u uit:Taxeren is specialistenwerk. De marktsituatie verschilt per plaats en regio en dat heeft invloed op de waarde van uw woning. Doordat wij al 20 jaar actief zijn in het Vechtdal beschikken we niet alleen over een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van taxaties in deze regio, maar zijn wij ook continu scherp op de laatste marktontwikkelingen.

Wij zijn lid van de NVM. Edwin Nijhuis is register-taxateur bij het NRVT. Of het nu gaat om een waardebepaling, een gewone taxatie, een NWWI-taxatie of een taxatie via de Taxateurs Unie; u bent bij Mijn Makelaar aan het juiste adres.

Zoveel mensen, zoveel meningen.
Elke geldverstrekker of instelling kan zijn eigen norm bepalen ten aanzien van het taxatierapport. Omdat Mijn Makelaar zuiver beëdigde makelaars/ registertaxateurs kent en het model NVM taxatierapport hanteert, wordt deze door alle geldvertrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) geaccepteerd. Tevens is Mijn Makelaar aangesloten bij het NWWI en  Taxateurs Unie. De laatste 2 zijn validatie instituten en hebben als doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen inzicht in de totstandkoming van de getaxeerde waarde. Het draagt hierdoor bij aan het voorkomen van taxatiefraude.  

Heeft u een taxatierapport nodig, bel dan 0523-271850 voor een afspraak of vul het contactformulier in.