HypothekenHypotheken, voor veel mensen een lastig te begrijpen onderwerp, want wat komt er allemaal wel niet bij kijken? Kan ik het huis wel kopen? Kan ik het ook blijven betalen als ik met pensioen ga of als mijn kinderen later gaan studeren?

Voor al dit soort vragen werkt Mijn Makelaar nauw samen met onafhankelijke hypotheekspecialisten, die u een keuze bieden tussen tal van banken en geldverstrekkers. U bent hiervoor verzekerd van een goed advies met scherpe tarieven. 
 

Martin Ter Haar (regio Ommen)Met meer dan 16 jaar ervaring is Martin één van de meest ervaren financieel adviseurs van Ommen en omstreken. Hij heeft een passie voor hypotheken en weet als geen ander klanten door het oerwoud van regeltjes te leiden en hen te voorzien van een passend en deskundig advies. Martin is mede-eigenaar van Ter Haar en Dunnink Hypotheken en Verzekeringen.
 
Samuël Beukelman (regio Hardenberg)


Samuël is al 20 jaar lang het hypotheekgezicht in de regio Hardenberg. De werkwijze van Samuël wordt gekenmerkt door zijn ongekende inzet, zijn laagdrempelige houding en persoonlijke benadering. Hij gaat door het vuur voor elke klant en voorziet hen altijd van een deskundig advies. Samuël is werkzaam bij Univé.

Interesse in een gratis oriënterend hypotheekgesprek? Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons op  0523- 27 18 50.