6 Beloften van Mijn Makelaar

1) Altijd de beste verkoopstrategie
Uw woning verkoopt zich niet vanzelf. Een goede voorbereiding en onderscheidende verkooppresentatie is het halve werk. Er zijn veel mogelijkheden om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. U krijgt van mij altijd de beste verkoopstrategie, passend in het Vechtdal. Op deze manier verkrijgt u de beste uitgangspositie voor een snelle verkoop.

2) Altijd contact met uw makelaar 

  • Op het vaste telefoonnummer 0523-271850*
  • Op het mobiele telefoonnummer 06-54340450*
  • Per email op vechtdal@mijnmakelaar.nl*

*Bij geen gehoor zullen wij u altijd dezelfde of uiterlijk de volgende dag contact met u opnemen.

3) Altijd een makelaar met parate en actuele kennis
Mijn Makelaar is lid van de NVM. Elke NVM makelaar heeft een afgeronde makelaarsopleiding en moet hij zich via educatieverplichting jaarlijks laten bijscholen over nieuwe wet-en regelgeving en de ontwikkelingen in de woningmarkt. Hierdoor heeft u altijd een deskundige makelaar met parate en actuele kennis bij de hand.

4)  Altijd als 1e op de hoogte van nieuw woningaanbod
Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten met collega-makelaars is Mijn Makelaar snel op de hoogte van huizen die nieuw in verkoop komen.

5) Altijd de keuze voor het juiste communicatiekanaal
Mijn Makelaar weet precies welke marketing- en communicatiemiddelen hij moet en kan inzetten voor de verkoop van uw woning. Van het maken van advertentieteksten tot de inzet van sociale media.

6) Altijd een betrouwbare makelaar bij de hand
Edwin Nijhuis is een register-makelaar en beschikt over de nodige bouwkundige inzichten. Hij kan de waarde van uw woning bepalen en houdt zich aan de NVM Erecode. De NVM Erecode bevat gedragsregels waar iedere NVM-makelaar zich aan dient te houden.
 
Wilt u ook de beloftes ervaren van Mijn Makelaar, bel 0523-271850 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.