Over ons
Mijn Makelaar Edwin Nijhuis is bijna 20 jaar dé specialist in wonen in het Vechtdal. U kunt bij hem terecht voor :

• Aankoop van een woning 
• Verkoop van een woning 
• Verrichten van een vrijblijvende waardebepaling bij verkoop van een woning
• Verrichten van woningtaxaties ten behoeve van financiering, aan- en verkoop, WOZ, boedelscheiding enz.
• Opmaken van een bezwaarschrift voor uw WOZ
• Al uw overige woonvragen 

Mijn Makelaar staat voor Kwaliteit, Persoonlijke dienstverlening en Kennis van de markt.

Een 3-tal begrippen die voor ons als vanzelfsprekend zijn. Geen straat, geen woning is Mijn Makelaar onbekend. Niet voor niets is Edwin Nijhuis al een leven lang actief op de woningmarkt in het Vechtdal. Hij neemt graag de tijd voor u en staat in alle gevallen voor u klaar. 

Het Overijsselse Vechtdal is één van de mooiste gebieden in Oost Nederland. Het Vechtdal waar de Vecht zich al kronkelend door het schitterende landschap baant, pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide passeert. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn  gebleven en waar u nog volop ruimte en rust vindt. In het Vechtdal bevinden zich onder andere de plaatsen Hardenberg, Ommen, Dedemsvaart, Slagharen en Dalfsen, plaatsen waar alle benodigde maatschappelijke, culturele en recreatieve voorzieningen aanwezig zijn, waar de inwoners zich nog veilig voelen, waar kinderen nog onbezorgd opgroeien en waar men nog naar elkaar om kijkt. Kortom: het Vechtdal is een fijne plek om te wonen.

Nieuwsgierig wat Mijn Makelaar voor u kan betekenen? Bel 0523-271850 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring