Mensen achter Mijn Makelaar

Edwin Nijhuis


 

Al meer dan 30 jaar werkzaam in de woningmakelaardij als makelaar en register-taxateur. Edwin heeft een passie voor de woningbranche en wil zijn opdrachtgevers met zijn kennis optimaal van dienst zijn. Zijn werk wordt gekarakteriseerd door zijn professionele manier van handelen, de uitstraling van zijn verkooppresentaties en zijn persoonlijke omgang met zijn opdrachtgevers. Hij neemt graag de tijd voor hen en regelt de zaken altijd op een eigen no-nonsense manier. Edwin krijgt na 20 jaar nog steeds een energie boost als een verkooptransactie succesvol is afgerond en zijn opdrachtgevers tevreden een volgende stap in hun leven kunnen zetten.

Om u nog breder en beter van dienst te  zijn, werkt Mijn Makelaar samen met onderstaande specialisten, elk uniek in hun vakgebied en regio.
 

Martin Ter Haar (regio Ommen)Met meer dan 16 jaar ervaring is Martin één van de meest ervaren financieel adviseurs van Ommen en omstreken. Hij heeft een passie voor hypotheken en weet als geen ander klanten door het oerwoud van regeltjes te leiden en hen te voorzien van een passend en deskundig advies.
 
Samuël Beukelman (regio Hardenberg)


 

Samuël is al 20 jaar lang het hypotheekgezicht in de regio Hardenberg. De werkwijze van Samuël wordt gekenmerkt door zijn ongekende inzet, zijn laagdrempelige houding en persoonlijke benadering. Hij gaat door het vuur voor elke klant en voorziet hen altijd van een deskundig advies.

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken, bel 0523-271850 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in

Woning van de maand