Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwkavels Pluimshof in Balkbrug 7707 CS

bouwkavels Pluimshof

7707 CS Balkbrug
Koopsom € 147.000,- v.o.n.
0523 - 271850

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

De Veste Planontwikkeling BV realiseert tussen de Zwolseweg en de Meppelerweg in Balkbrug op ongeveer 5 hectare grond 20 ruime bouwkavels van ieder zo’n 700 m² waarvan er reeds 11 zijn verkocht. Dé plek om midden in de natuur te wonen. Het overige deel van het plan wordt namelijk ingericht als bos,...
Lees meer

Omschrijving

De Veste Planontwikkeling BV realiseert tussen de Zwolseweg en de Meppelerweg in Balkbrug op ongeveer 5 hectare grond 20 ruime bouwkavels van ieder zo’n 700 m² waarvan er reeds 11 zijn verkocht. Dé plek om midden in de natuur te wonen. Het overige deel van het plan wordt namelijk ingericht als bos, gras of water.

Altijd al gedroomd van een landelijke Zweedse houten cottage? Of juist verliefd op de strakke lijnen van een onder architectuur gebouwde woning? Stoer, klassiek of landelijk; Pluimshof biedt u volop de ruimte om uw eigen smaak en wensen door te voeren in het ontwerp van uw vrijstaande woning.

In Pluimshof is geen woning gelijk. Doordat er geen vastgesteld straatbeeld is, ontstaat er een gevarieerde wijk waarin iedere woning wordt gezien als zelfstandig object. De architectuur kan dan ook verschillen van modern tot historisch en van landelijk tot urbaan. De enige overeenkomst is het bos, dat u samen deelt. Wat uw smaak ook is, in Pluimshof wordt uw woondroom werkelijkheid.

Ondanks diverse uitbreidingen van het dorp bleef deze locatie nu toe onbebouwd. Op historische kaarten staat het gebied aangegeven als ‘woeste grond’ doorkruist door diverse sloten en omlijst door bos. De perfecte ingrediënten die in uw nieuwe wijk zorgen voor een parkachtige omgeving, waar uw nieuwe roots komen te liggen.

Heerlijk wandelen langs kronkelende bospaadjes om uw hoofd leeg te maken. Met de kinderen stampen door de plassen en lekker vies worden. Of samen op zoek naar de eerste paddenstoelen en de mooiste bladeren. Dat is wonen midden in het bos. Het is slechts weinigen gegund om op zo’n unieke locatie te wonen. U krijgt die kans in Pluimshof.

Uw nieuwe woonlocatie ligt op een gewilde plek. Met steden als Meppel, Zwolle en Hardenberg om de hoek woont u hier zeer centraal. Pluimshof grenst bovendien direct aan de dorpskern van Balkbrug, waar u alle gewenste faciliteiten vindt. Van een supermarkt tot gezellige restaurants als u een dag geen zin heeft om te koken. Alles lekker dichtbij op loopafstand.

Balkbrug kent een rijke geschiedenis. Het dorp was met haar ligging aan het kanaal een ideale plek voor het afgraven van veen. De kern van het dorp ligt nog altijd bij de brug op de kruising van

het kanaal met de weg van Ommen naar Meppel. Inmiddels heeft het vervoer over water plaats gemaakt voor transport over de weg. Via de N377 bent u in een mum van tijd op weg. Met de eigen auto of het openbaar vervoer, Balkbrug heeft een uitstekende busverbinding.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 147.000,- vrij op naam Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, aan park, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 700 m² Kadasteroppervlakte 700 m² Kadastrale gegevens Gemeente Avereest Sectie G Perceelnummer 3814 Oppervlakte 700 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar bouwkavels Pluimshof, 7707 CS Balkbrug

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.